Smed/montør til spændende opgaver hos Eurocon Industriservice

Profilbillede
dato

For vores kunde Eurocon Industriservice, beliggende i Holstebro, søger Randstad en smed/montør, der primært kommer til at arbejde på Cheminova i Harboøre.
Der er tale om et Try & Hire-forløb, hvor du i den første periode vil være ansat gennem Randstad og efterfølgende bliver fastansat hos Eurocon.

eurocon

Eurocon Group A/S leverer total- og fagentrepriseløsninger til fremstilling, montage og projektledelse inden for rør-, maskin- og metalindustrien.


Deres kunder er private og offentlige virksomheder inden for industri, forsyning, vind og recycling, som ønsker specialiseret rådgivning og udførelse af projekter i tæt samarbejde med en af virksomhedens stærke projektledere og med adgang til alle faggrupper.
Eurocon Group A/S blev stiftet i 2021 som en fusion mellem de fire selskaber Rør & Svejs, Industriservice, Stålindustri og CNC & Process. Senere blev firmaet Powerservice også en del af Eurocon Group-familien, som nu består af ca. 150 medarbejdere. Hovedsædet er i Holstebro, men størstedelen af tiden bliver ved Cheminova eller andre af Eurocons kunder.
arbejdsopgaverStørstedelen af dit arbejde kommer til at bestå af vedligehold og service hos Cheminova. Der kan dog også forekomme opgaver hos andre af Eurocons kunder, som primært er industri og kraftværker.


Dine opgaver vil være alsidige, men i overskrifter kan følgende fremhæves:
- TIG- og elektrodesvejsning
- Montageopgaver
- Diverse ad hoc-opgaver
I perioder kan der også forekomme arbejde i virksomhedens andre afdelinger inden for stålindustri.

din profil

Vi forestiller os, at du kommer med en baggrund som klejnsmed, gerne med erfaring i rørmontage. Du kan også være en dygtig autodidakt jern- og metalarbejder, som har erfaring med svejsning og montage.
Det er vigtigt, at du har erfaring med TIG-svejsning, og hvis du også kan elektrodesvejse, vil det være en fordel. Det er ikke et krav med gyldige certifikater.


Udover ovenstående er følgende en forudsætning for at komme i spil til jobbet:
- Du har kørekort B.
- Truckcertifikat vil være en fordel, men er ikke et krav.
- Som person er du selvstændig og fleksibel og har ordenssans.
- Du vægter sikkerhed og følger altid de gældende regler på arbejdsstedet.
- Det vil være en fordel, hvis du bor i en radius af max 45 min fra Harboøre.
- Du har en god fysik.

vi tilbyder

Du bliver en del af en organisation med et ungt og uformelt arbejdsmiljø. Dine opgaver er spændende og alsidige, og du vil få gode og fleksible arbejdsforhold. Der vil være fokus på både din faglige og personlige udvikling.
I forbindelse med evt. rejseaktivitet vil du naturligvis få betalt bolig og diæter efter statens takst. Derudover vil der være en friperiode forbundet med en længere turnus.
Du vil desuden få en individuel lønpakke og tillæg efter industriens overenskomst samt arbejdstøj.

ansøg

Vi leder efter en medarbejder med opstart hurtigst muligt, så send gerne dit CV og evt. ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtale og ansætter, når vi har fundet den rette.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Peter Larsen på tlf. 48802427.
Denne proces varetages af Randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

Om Randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lemvig Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Bredskifte Allé, 8210 Aarhus V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6070024

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet