North Sea College søger underviser og skipper

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

NORTH SEA COLLEGE SØGER UNDERVISER OG SKIPPER TIL ERHVERVSFISKERUDDANNELSEN SAMT DE ARBEJDSMARKEDSUDDANNELSER, DER KOBLER SIG TIL ARBEJDE PÅ HAVET (GENOPSLAG)

North Sea College har sat en ny kurs - og vi navigerer stik mod arbejdslivet på havet. Med skolens placering i Thyborøn bor vi i et autentisk og aktivt miljø. Derfor er vi naturligt uddannelsessted for alle, der drømmer om en fremtid med havet som arbejdsplads, herunder fiskeri.

Vi søger en kollega, som ser lyst på en BLÅ fremtid. Én som kan forstå vores ambition, kan se mulighederne, og som elsker fisk og fiskeri.

Om dig
Vi forestiller os, at du har det som os: Vi synes, fiskeriet er et fantastisk erhverv fuldt af muligheder, udfordringer og oplevelser.

Vi forventer herudover, at du:

  • Har erfaring med erhvervsfiskeri
  • Kan sejle et skib, og at dine papirer er i orden
  • Brænder for dit fag og livet til havs – og du ser lyst på den blå fremtid
  • Møder elever og interesserede i øjenhøjde og har lyst til at videregive din erfaring og passion, så du får tændt deres ”ild” og drømme
  • Kan se dig selv undervise og videregive viden og færdigheder, og du ved en masse om pasning af et fartøj
  • Arbejder struktureret – gerne med gode digitale kompetencer. Digitale værktøjer er en integreret del af vores hverdag.

Om os
North Sea College er en del af EUC Nordvest, der som uddannelsesinstitution tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder inden for erhvervsuddannelser (EUD/EUX), gymnasiale uddannelser (HTX/HHX), maritime uddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt øvrige efter- og videreuddannelser (VEU). Skolen har afdelinger i Thisted, Nykøbing Mors, Fjerritslev og Thyborøn og beskæftiger ca. 250 medarbejdere.

På North Sea College bliver du en del af et team på i alt 18 dygtige og engagerede medarbejdere. Vi har på årsbasis ca. 100 elever samt knap 500 kursister. 

Løn og ansættelsesvilkår
Vi forventer at besætte stillingen senest 1. august 2024 eller efter aftale.

Aflønning sker i henhold til gældende bestemmelser og aftaler med Medarbejder- og Kompetencestyrelsen under Finansministeriet. Vi opfordrer alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. Vi gør opmærksom på, at der indhentes børneattest.

Ansøgning
Ansøgningsfrist: 9. juni 2024

Din ansøgning skal sendes digitalt til os. Vær opmærksom på, at linket åbner i et nyt vindue, hvor du kan vedhæfte dokumenter. Emnefeltet er på forhånd defineret med teksten Job2413. Send ansøgning her.

Yderligere information
For yderligere information er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Peter Schyum på mail psj@eucnordvest.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Lemvig Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

EUC Nordvest, Ærøvej, 7680 Thyborøn

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6049231

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet