Fem mænd fremstilles i grundlovsforhør i forbindelse med dødsfald på kutter

Profilbillede
dato

Fem mænd fremstilles i dag kl. 13.00 i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro i forbindelse med et dødsfald på en kutter, der nu ligger i havn i Thyborøn.

Midt- og Vestjyllands Politi fik mandag morgen kl. 05.12 melding om, at et besætningsmedlem på en kutter beliggende i Nordsøen var livløs. Den livløse mand blev fløjet i land med helikopter mandag morgen og erklæret død ved ankomsten til sygehuset.

Omstændighederne ved dødsfaldet betød, at politiet betragtede dødsfaldet som mistænkeligt.

På grund af vejrliget var det ikke muligt at få skib og besætning i havn før onsdag aften. Det har heller ikke været muligt at få politiet ombord på skibet.

Efter kutteren onsdag aften kom i havn, er besætningen blevet afhørt. De fem besætningsmedlemmer vil i dag kl. 13.00 blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holstebro sigtet for manddrab.

Anklagemyndigheden vil i forbindelse med grundlovsforhøret begære dørlukning.

Midt- og Vestjyllands Politi er til stede på havnen i Thyborøn, hvor blandt andre politiets kriminalteknikere undersøger skibet.

Af hensyn til efterforskningen har vi ikke yderligere oplysninger om sagen på nuværende tidspunkt.
Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestjyllands Politi.
Kilde: Midt- og Vestjyllands Politi